Actie huwelijksreportage 2019

Posted on dec 7, 2018 in Nieuws

Vraag voor 31 december een offerte voor je huwelijksreportage in 2019 en krijg tot 200 euro korting.

Treed jij volgend jaar in het huwelijksbootje en vraag je voor 31 december een offerte voor een huwelijksreportage? Dan krijg je een mooie korting van 100 of 200 euro*.

Tip: Bij het plannen van je huwelijk komt heel wat kijken. Door de fotoreportage tijdig in te plannen, krijg je niet enkel een korting, je slaapt ook alweer wat beter.

Stel je vragen of neem contact op voor een offerte!

Huwelijksfotografie-wedding-session-foto-Bram-Beeck

*Actievoorwaarden:

 • Vraag je offerte aan ten laatste 31.12.2018.
 • De fotoreportage van je huwelijk moet plaatsvinden in de loop van 2019.
 • De korting van 100 euro krijg je voor een huwelijksreportage van een halve dag aan minimum 500 euro, exclusief BTW en kilometervergoeding. Een halve dag bestaat uit minimum 5 opeenvolgende uren.
 • De korting van 200 euro krijg je voor een huwelijksreportage van een hele dag aan minimum 1000 euro, exclusief BTW en kilometervergoeding. Een hele dag bestaat uit minimum 10 opeenvolgende uren.

 

Een family shoot als eindejaarscadeau

Posted on nov 21, 2018 in Nieuws

Geef jezelf of een dierbare het ideale eindejaarscadeau. Origineel, persoonlijk én heel waardevol: een family shoot van het hele gezin. Je kiest uit 2 formules.

 • Met een uitgebreide gezinsreportage leg ik een dag – of stukje van een dag – in het leven van jouw gezin vast. ‘A day in the life’ met andere woorden. Je krijgt een verhalende reeks foto’s waarmee je bijvoorbeeld een persoonlijke kalender kan laten drukken: elke maand een nieuwe familiefoto. Of je exposeert je favoriete beelden in huis, of je maakt er een handig fotoboek mee. Een fotoreeks om te koesteren dus.
 • Liever iets kleinschaliger? Dan ga je voor een gezinsportret met jouw complete kroost. Alles wat je dierbaar is, vereeuwigd in een mooie groepsfoto op locatie.
  Tip: maak daar een extra grote fotoprint van en geef je interieur een warme toets.

Reserveer nu je family shoot en krijg 10 euro korting.*

Maak je graag iemand anders blij met een origineel cadeau? Dan geef je zo’n family shoot gewoon als geschenk.

Krijg meer info en stel al je vragen. Specifieke wensen? Ik doe een voorstel op maat.

 

Family shoot

Gezinsportret

Gezinsportret

Gezinsportret

 

familiereportage

Familiereportage

 

*Actievoorwaarden:

 • De fotoreportage of het gezinsportret moet plaatsvinden voor 28.02.2019. Reserveer dus tijdig.
 • Je krijgt 10 euro korting voor ofwel een fotoreportage van je gezin ofwel voor een gezinsportret, dus een groepsfoto van je gezin, op locatie.

Vroegboekkorting communie- en lentefeest

Posted on nov 16, 2018 in Nieuws

Boek tot 31 december 2018 je lentefeest- of communiefoto’s voor 2019 en je krijgt 10 euro korting én bent zeker van een plaatsje.

Speciaal voor je communie- of lentefeest kan je kiezen tussen een mini- of een maxishoot. Lees meer.

Jij kiest

 • Enkel foto’s voor kaartjes nodig? Toch liever wat meer foto’s?
 • Naar een toplocatie van de fotograaf gaan of zelf een leuke fotolocatie voorstellen?
 • Zuiver digitale foto’s of ook gedrukte kaartjes bestellen?
  Of meteen een levensgrote fotoprint laten maken om je interieur een persoonlijke toets te geven?

Bij Bram Beeck Fotografie kan het allemaal. Jij kiest.

Nog vragen? Contacteer mij.

Communiefoto

Newborn fotosessie Madeleine

Posted on nov 13, 2016 in Nieuws

Als kersverse ouders kregen Marianna en Koen een newborn fotoshoot cadeau. Beelden van zo’n pril jonge leventje zijn later een mooie herinnering. Want stilstaan bij wat snel verandert, is voor nieuwe ouders vaak een kunst. En een foto helpt daarbij.

newborn-zwartwit

Ik fotografeer de baby tijdens een newborn fotoshoot bewust het liefst in zijn of haar vertrouwde nestje. Want baby’s fotograferen, vergt wel wat tijd. Over dutjes, luierwissels en drinkpauzes valt immers niet te onderhandelen. Bovendien zijn ouders en kindje in hun eigen omgeving echt op hun gemak.

En zo reisde ik gepakt en gezakt naar het huis van kleine Madeleine waar ik begroet werd door haar trotse mama en papa. Madeleine was met twee weken verschil het jongste model dat ik al mocht fotograferen. Als een ervaren mannequin toonde ze zich heel veelzijdig: slapend, wakker en daartussen: voluit geeuwend. Allemaal alsof het niets was. Madeleine liet zich gewillig stylen door mama Marianna die een scherp oog voor esthetiek heeft.

Ook een newborn fotoshoot boeken voor jezelf of als geschenk? Weet dat je deze sessie best inplant wanneer de baby tussen de 2 en 6 weken oud is. Dan slapen baby’s nog veel, en is hun huidje vaak nog erg gaaf. Maar ook na die leeftijd zijn er nog heel wat leuke mijlpalen vast te leggen.

Meer weten? Vragen? Contacteer mij.

Workshop skatefotografie

Posted on aug 1, 2015 in Nieuws

Bedankt Davy Van Laere, Tshala en Art&Craft voor de coole workshop skatefotografie!
Workshop Skatefotografie Bram Beeck

Winterlandschap

Posted on jan 9, 2015 in Nieuws

Koning Winter, blaas nog eens een vorstelijke bries over ons platte dorpsgezicht. En maak er weer een winterlandschap van.

Winterlandschap - foto Bram Beeck

 

Winterfotografie

Posted on jan 5, 2015 in Nieuws

Winterfotografie gaat over alles verhullende sneeuwtapijten, dichtgevroren meren en verstilde landschappen. Over zichten waar we ook zonder camera van kunnen genieten. Maar de winter in het klein kan ook ijskoud zijn. En de bevroren tenen meer dan waard.

Winterfotografie

Kinderfotografie bij de Sint

Posted on dec 15, 2014 in Nieuws

Het mag al eens iets anders zijn. Kinderfotografie bij Sinterklaas op schoot bijvoorbeeld. Een apart schouwspel is het wel. Hysterie in het klein. Sommigen zijn bang van de goedheilig man en zijn zwarte kompaan. Anderen gaan helemaal uit hun dak en ondernemen sluwe pogingen om meermaals op audiëntie te komen. Zoals deze schavuit.

De hele reportage plaats ik niet. Alle ouders opsnorren om toestemming voor de publicatie van hun spruit te vragen, is wat omslachtig. Maar als reportage kan het wel tellen: naast concentratie en focus was het ook een top-belevenis. Wees maar eens getuige van al die emoties op dé hoogdag van de allerkleinsten.

Tot volgend jaar!

Kinderfotografie Bram Beeck bij Sinterklaas op schoot

Newborn fotosessie met Noémie

Posted on nov 24, 2014 in Nieuws

Tijdens deze newborn fotosessie haalde ik een zes weken jong modelletje voor de lens. Mooi slapend poseerde zij zich doorheen de fotoshoot. Bovendien bewaarde ze nog wat pure blikken voor de wakkere seconden. Welkom op de wereld Noémie.

Bekijk meer foto’s.

Newborn fotografie Noemie - foto Bram Beeck

Landschapsfotografie bij zonsopgang

Posted on okt 5, 2014 in Nieuws

Hoe beter de dag beginnen dan met een stevige portie landschapsfotografie, overgoten met een flinke geut volle zon? Toen ik deze zeldzame najaarszon zag opkomen, was ik snel wakker. Mijn ontbijt zou en moest een landschap zijn. Ik greep mijn kans en mijn camera en snelde naar dit dauwige weiland.

Landschapsfotografie bij zonsopgang