Newborn fotosessie Madeleine

Geplaatst op

Als kersverse ouders kregen Marianna en Koen een newborn fotoshoot cadeau. Beelden van zo’n pril jonge leventje zijn later een mooie herinnering. Want stilstaan bij wat snel verandert, is voor nieuwe ouders vaak een kunst. En een foto helpt daarbij.

newborn-zwartwit

Ik fotografeer de baby tijdens een newborn fotoshoot bewust het liefst in zijn of haar vertrouwde nestje. Want baby’s fotograferen, vergt wel wat tijd. Over dutjes, luierwissels en drinkpauzes valt immers niet te onderhandelen. Bovendien zijn ouders en kindje in hun eigen omgeving echt op hun gemak.

En zo reisde ik gepakt en gezakt naar het huis van kleine Madeleine waar ik begroet werd door haar trotse mama en papa. Madeleine was met twee weken verschil het jongste model dat ik al mocht fotograferen. Als een ervaren mannequin toonde ze zich heel veelzijdig: slapend, wakker en daartussen: voluit geeuwend. Allemaal alsof het niets was. Madeleine liet zich gewillig stylen door mama Marianna die een scherp oog voor esthetiek heeft.

Ook een newborn fotoshoot boeken voor jezelf of als geschenk? Weet dat je deze sessie best inplant wanneer de baby tussen de 2 en 6 weken oud is. Dan slapen baby’s nog veel, en is hun huidje vaak nog erg gaaf. Maar ook na die leeftijd zijn er nog heel wat leuke mijlpalen vast te leggen.

Meer weten? Vragen? Contacteer mij.