Newborn fotosessie met gratis boek

Geplaatst op

Reserveer nog dit jaar een newborn fotosessie en krijg er een professioneel fotoboek bij.

De allereerste momenten van je baby documenteren? Dat doe je met een newborn fotoshoot. Tijdens die eerste dagen en weken op de wereld poseren de allerkleinste fotomodellen zich slapend door diverse poses.
Bestel je voor het einde van het jaar een newborn fotosessie, dan krijg je er een professioneel fotoboek – op echt fotopapier – bij.

Actievoorwaarden:
– Vraag de fotoshoot aan ten laatste 31.12.2014.
– De fotosessie moet plaatsvinden voor 31.03.2015.
– Je baby is 5 dagen tot 6 weken oud. Waarom die leeftijd? De ideale ‘newborn’-periode is wanneer je baby tussen 5 en 14 dagen oud is. Daarna is een sessie nog mogelijk tot 6 weken maar wiebelt je baby zich wat meer uit poses en verschijnt er soms al babyacne, waardoor een sessie mogelijk iets minder foto’s oplevert.
– Actie geldig voor een newborn fotosessie van ca. 2 uur op locatie bij de klant thuis. Kostprijs van deze fotoshoot = 275 euro, btw inclusief. Verplaatsingskosten in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen zijn ook inbegrepen.
– Je krijgt bovenop de digitale fotobestanden in hoge resolutie een professioneel fotoboek van de sessie van 20×20 cm met harde linnen kaft en 24 bladzijden echt fotopapier.

Stel je vragen of reserveer een fotosessie!