Werkwijze en prijzen

Zelfportret Bram Beeck

Werkwijze?

Je hebt een grote opdracht? Ik lever maatwerk. We bespreken alles vooraf en je kiest zelf hoe lang ik aanwezig ben.

Ook na het fotograferen werk ik verder aan jouw opdracht. Ik bewerk en optimaliseer elke foto afzonderlijk. Zo haal ik het maximum uit ieder beeld en kan ik trots zijn op elke foto die ik aflever.

Prijzen?

Voor portretten werk ik met vaste prijzen. Een bedrijfsportret, gezinsfoto of communiesessie kost bijvoorbeeld 120 euro, BTW excl.

De grote opdrachten zoals bedrijfsreportages, huwelijken of architectuurfotografie zijn maatwerk, de prijzen dus ook. Een voorbeeld? Boek je me voor een halve dag van vijf uren tijdens je huwelijk: klaarmaken, ophalen van de bruid, kerkelijke of burgerlijke trouw en fotosessie, dan komt dit op 400 euro BTW excl.

Portretfoto’s of opdracht op maat, je kent altijd vooraf de totale prijs. Dat is wel logisch. Vraag vrijblijvend je offerte.

Na de shoot?

Je krijgt de foto’s digitaal aangeleverd in hoge resolutie en zonder watermerk. Professionele prints bestellen? Of eerder een fraai fotoboek? Ik zorg er voor.

Beeld + tekst?

Naast fotograaf ben ik ook beroepscopywriter mét grafische skills. Een kaartje, folder of logo ontwerpen? Foto’s monteren of retoucheren? Hier gebeurt alles onder één dak!

Over Bram Beeck

Meer weten over mij? Ik volgde een algemene fotografieopleiding en specialiseerde verder in portret, architectuur, reportage en productfotografie.

Naast fotografie heb ik ook een journalistieke, grafische en artistieke achtergrond. Als fotograaf maak ik gretig gebruik van die bagage.

Ik woon net buiten Gent maar fotografeer van de kust – ja, ook op het strand – tot de Kempen.